Rólunk

A 2011-ben elindított „Édes mese” Magyarország első on-line cukrászdája, amelynek internetes boltja lehetővé teszi, hogy a rendelkezésre álló alapanyagok széles választékából az oldal látogatója tervezhesse meg tortáját.

Kialakítottuk a megrendelőkkel történő kapcsolattartás, kommunikáció és együttműködés új formáit is.

A hatalmas választékból bárki kedvére való tortát választhat és ha tetszett a munkánk, saját egyéni ízlésének megfelelő változtatásokat is javasolhat.

Cégünk sokrétű művészeti, konstruktőri és cukrászati vízióval rendelkezik. Több szakterületre kiterjedő képzettségünk lehetővé teszi, hogy rugalmasabbak legyünk, másként gondolkozzunk és gyorsabban reagáljunk, mint mások.

Büszkék vagyunk arra, hogy létrehoztuk Magyarország legszélesebb torta-ízválasztékát, amelyben a cukor, tojás, tej és gluténmentes torták mellett megtalálhatóak a ténylegesen alacsony kalóriás termékek is.

Tortáink elkészítésekor csak és kizárólag kiváló minőségű, természetes alapanyagokat használunk, vajat, tejszínt, egész tojásokat, friss és fagyasztott bogyókat, belga csokoládét, holland kakaót. Az alapanyagok terén nem ismerünk kompromisszumot!

 

Az ügyfeleink személyes kezelése és kreatív hozzáállásunk lehetővé teszi, hogy mindegyik rendelést a legmagasabb szinten teljesítsük, legyen szó egy kis tortácskáról egy újszülött fogadására, vagy egy nagyvállalat partijáról ezer embernek.

 

Az „Édes mese” egy technológiai cég. Sokat áldozunk olyan új ízek és díszítési technikák kidolgozására, amelyekről úgy gondoljuk, hogy megtetszhetnek ügyfeleinknek.

Szívesen segítjük és szponzoráljuk azokat, akik, mint mi, lelkesen végzi a dolgát, különösen támogatjuk azokat a projekteket, amelyek a gyermekek, a tehetséges fiatalok és az egyház megsegítésére irányulnak.

 

 

Tevékenységünk magasabb szintre emelését mutatja, hogy több céggel kötöttünk szerződéseket, amelyek keretében céges eseményeket látunk el és tortákat biztosítunk az alkalmazottak születésnapjaihoz.

Cégünk nemcsak az üzleti életben elért eredményeivel méri sikerességét, hanem a művészetek szolgálatához és a cukrászati termékek minőségének növeléshez adott hozzájárulásával is. Társaságunknál jelenleg öt munkatársunk dolgozik:


Tánya Konovalova. Alapító, tulajdonos, igazgató, vezető cukrász és cake designer. Több, mint 3000 készítménye van, a magyarországi emeletes torták és marcipánfigurák versenyének kétszeres díjazottja. Különlegesen kreatív és rendíthetetlen a minőség tekintetében. A torták összetevőit íz alapján felismeri és reprodukálja.

 

Gena Ponomar. Alapító, tulajdonos, igazgató, technológus. A magyar cukorfigura verseny bronzérmese. Többéves tapasztalata alapján a beszélgetés első néhány másodpercében képes megállapítani, milyen dizájnt szeretne az ügyfél és felmérni a termék technológiai lehetőségeit.

Tervezőmérnöki alapképzettségének köszönhetően fantasztikus építményeket és alátámasztásokat kreál bármilyen tortához. Megkülönböztető tulajdonsága a pontosság, mind a termékek létrehozásában, mind a kiszállításukban a vevőkhöz.

 

Kiss Gergely. Igazgató, tulajdonos. A szép, édes világ lelkes létrehozója, ötleadó és gazdasági tanácsadó.

 

Kiss Lajosné. Titkársági, telefonos tündér, valamint pék és cukrász. Nemcsak szeretettel végzi munkáját, de egész élettapasztalatát hozzáadja süteményeihez, amelyek nagyon szépek.

 

Baskov Dmitrij. Marketing manager. Az új dolgok folytonos keresése hozzájárul dolgozóink sokoldalú kreativitásának kialakulásához.

 

Rólunk írtak:

http://chefpincer.hu/magazin/magazin-portre/1572-edes-mese-cukraszda-muveszi-alkotas-tortaformatumban