Ár: 26 200-tól
(10 szelet)
Azonosító szám: #671
1. emelet

Banella (1200Ft/szelet)

Csokoládés torta, mogyorókrémmel és lágy, illatos banándarabokkal. A természet ébredésének szimbóluma, az első gyengéd levelek kibújása, amik majd elképzelhetetlen gyorsasággal nőnek.

(Csokoládés piskóta, csokis-mogyorós krém banán darabokkal) Lehetséges glutén-, tojásmentes változatban.

Bounty (1200Ft/szelet) (Uj 2023)

Ki mondta, hogy a földi Éden lehetetlen? A Bounty maga a mennyei gyönyör. (Csokoládés piskóta, fehércsokoládé alapú krém kókusszal) Lehetséges glutén-, tojásmentes változatban.

Csoki buli (1300Ft/szelet)

Fantasztikus nyári éjszakák, táncok, diszkók, partik, eszünkbe juttatják majd a csokoládétortát «Sacher» alappal, manduladarabokkal, illatos konyakkal locsolva, vékony csokoládémáz réteggel.

(Csokoládés-mandulás piskóta, konyakkal locsolva, vékony csokoládémáz réteg) Lehetséges tej-, laktóz-, gluténmentes változatban

Dobos torta (1100Ft/szelet)

Alkotója - Dobos József - tiszteletére viseli a Dobos nevet. Sokréteges torta, csokoládés krémmel bevonva, és a torta jellegzetességeként karamellkoronával díszitve.

(Vékony Dobos piskóta, csokis krém, karamell (ha nem dizájn torta)) Lehetséges laktóz-, gluténmentes változatban

Hóolvadás (1300Ft/szelet) (Uj 2023)

A torta alapja a csokoládés piskóta hófehér  sajtkrémmel borítva,az uralkodásába lépő tavasznak a tükörképe,akit két hű szolgája követ,a vízcseppek csöpögő hangja és a játékos napsugarak.

(Csokoládés piskóta, sajtkrém) Lehetséges gluténmentes változatban

Makett / pótszint (60Ft/szelet)

Hungarocell torta makett/pót szint , nem ehető

Narancsos Trüffel (1200Ft/szelet) (Uj 2023)

Az édességekben gyakran használt csokoládé és illatos narancs tökéletes kombinációja meglelte hozzá méltó helyét az azonos nevű tortában. (Kakaós piskóta, csokoládékrém kandírozott naranccsal) Lehetséges glutén-, tojásmentes változatban

Prága (1200Ft/szelet)

Prága a szerelem városa. Az azonos nevű torta képes igazi tüzet gyújtani az érző szívekben. Telített csokoládés piskóta, csokoládés krémmel - igazi remekmű, mely ordít a szerelemről, mely a levegőben kering.

(Csokoládés piskóta, csokoládés krém. Klasszikus csokoládés torta) Lehetséges tej-, laktóz-, glutén-, tojásmentes változatban

Rumos trüffel (1100Ft/szelet)

A csokoládés piskóta, csokis-rumos krém, ropogós csokidarabokkal, elűzi az őszi szomorúságot és jobb kedvre derít.

(Kakaós piskóta, csokis-rumos krém csoki darabokkal) Lehetséges tej-, laktóz-, glutén-, tojás-, cukormentes változatban

Sacher (1300Ft/szelet)

A zseniális Franz Sacher világhírű tortája. Bécs névjegykártyája. Dús csokoládés torta, vékony barack lekvár és csokoládémáz réteggel.

(Sacher csokoládés piskóta, baracklekvárral töltve, csokoládémázzal bevonva) Lehetséges tej-, laktóz-, glutén-, cukormentes változatban

Tejcsokoládé (1200Ft/szelet) (Uj 2023)

A csokoládéról azt mondják, hogy afrodiziákum. A tortánk segít kideríteni, ez igaz-e. A szó az ókori Görögországból érkezett hozzánk. Aphrodité a szerelem istennője a görög mitológiában.

(Csokoládés piskóta, tejcsokoládés krém csokidarabokkal) Lehetséges gluténmentes változatban

Toffita (1400Ft/szelet) (Uj 2023)

Csokoládé, karamell és mogyoró – pompás torta az egész családnak. Ez a klassz kombináció nem fog közömbösen hagyni! (Zamatos csokis piskóta, karamellás krém mogyoróval. Édes torta) Lehetséges glutén-, tojásmentes változatban

Választható opciók*:
Borítás választása:
Kiegészítők választása:


darabdarab

darab
Csomagolás választása:
Egyedi kép feltöltése: